Me

Me kohottajat olemme työkykyjohtamisen intohimoisia ja laaja-alaisia asiantuntijoita.

Vahva kokemus näkyy toiminnassamme näkemyksellisyytenä ja kykynä selkeyttää. Meitä yhdistää vahva toimeenpanokyky. Käytössämme on kymmenen KOHOn toimintavuoden aikana jalostetut työkalut ja tietotaito.

Tiina Kesti

johtava työkykyasiantuntija, osakas

tiina@kohoconsulting.fi
050 3127 911

keyboard_arrow_down Info

Tiinalla on yli 20 vuoden kokemus työkykyjohtamisen kehittäjänä eri rooleissa. Hän on työskennellyt sekä työterveydessä, eläkevakuutusyhtiössä, kuntoutuksessa sekä johdon konsulttina ja valmentajana: Työurallaan Tiina on toiminut sekä johto- ja esimiestehtävissä että kehittämisasiantuntijana. Hänen erityisosaamistaan on työterveysyhteistyön sisällön kehittäminen ja vaikuttava valmentaminen. Tiina on myös maailman vahvin työkykyasiantuntija.

Tiinan CV

Esko Piirainen

toimitusjohtaja, osakas

esko@kohoconsulting.fi
050 4961 181

keyboard_arrow_down Info

Esko on tehnyt töitä vakuutusalalla jo 30 vuotta. Hallitsee työuran elinkaareen liittyvät vakuutusasiat niin työnantajan kuin työtekijän näkökulmasta. Hänellä on vahva osaaminen työkykyriskien taloudellisista vaikutuksista, niiden ennustamisesta  sekä hallintaprosesseista.  Hän on toiminut usean yrityksen ohjausryhmissä kehittämässä työkykyjohtamisen kokonaisuutta. Hän ymmärtää työkykyriskien merkityksen liiketoiminnan näkökulmasta.

Eskon CV

Jukka-Pekka Annala

edistäjä, osakas

jp@kohoconsulting.fi
050 444 4455

keyboard_arrow_down Info

JP valmiina palvelukseen. Nuukuus ja johtamisen sparraaminen ovat hänellä verissä. Yhteensä yli 15 vuotta yrittäjänä ja toimitusjohtajana, joista viimeisin ”olympiadi” sveitsiläisen pörssiyhtiön Suomen maajohtajana.

JP:llä on musta vyö intensiivisessä kuuntelussa, psykologin paperit ja hyviä kysymyksiä. Hallitustyöskentely, yrityksen omistajaohjaus ja työn turvallisuus innostavat ja kiinnostavat tätä entistä urheilijaa ja valmentajaa.

CV
Kohon tarina