Me

Me kohottajat olemme työkykyjohtamisen intohimoisia ja laaja- alaisia asiantuntijoita.

Vahva kokemus näkyy toiminnassamme näkemyksellisyytenä ja kykynä selkeyttää. Meitä  yhdistää vahva toimeenpanokyky. Käytössämme on  kymmenen KOHOn toimintavuoden  aikana jalostetut työkalut ja tietotaito.

Tiina Kesti

johtava työkykyasiantuntija, osakas

tiina@kohoconsulting.fi
050 3127 911

keyboard_arrow_down Info

Tiinalla on yli 20 vuoden kokemus työkykyjohtamisen kehittäjänä eri rooleissa. Hän on työskennellyt sekä työterveydessä, eläkevakuutusyhtiössä, kuntoutuksessa sekä johdon konsulttina ja valmentajana: Työurallaan Tiina on toiminut sekä johto- ja esimiestehtävissä että kehittämisasiantuntijana. Hänen erityisosaamistaan on työterveysyhteistyön sisällön kehittäminen ja vaikuttava valmentaminen. Tiina on myös maailman vahvin työkykyasiantuntija.

Tiinan CV

Esko Piirainen

toimitusjohtaja, osakas

esko@kohoconsulting.fi
050 4961 181

keyboard_arrow_down Info

Esko on tehnyt töitä vakuutusalalla jo 30 vuotta. Hallitsee työuran elinkaareen liittyvät vakuutusasiat niin työnantajan kuin työtekijän näkökulmasta. Hänellä on vahva osaaminen työkykyriskien taloudellisista vaikutuksista, niiden ennustamisesta  sekä hallintaprosesseista.  Hän on toiminut usean yrityksen ohjausryhmissä kehittämässä työkykyjohtamisen kokonaisuutta. Hän ymmärtää  työkykyriskien merkityksen liiketoiminnan näkökulmasta.

Eskon CV
Kohon tarina