Me

Me kohottajat olemme työkykyjohtamisen intohimoisia ja laaja-alaisia asiantuntijoita.

Vahva kokemus näkyy toiminnassamme näkemyksellisyytenä ja kykynä selkeyttää. Meitä yhdistää vahva toimeenpanokyky. Käytössämme on KOHOn kymmenen toimintavuoden aikana jalostetut työkalut ja tietotaito. Kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä:

Tiina Kesti

johtava työkykyasiantuntija, osakas

tiina@kohoconsulting.fi
050 312 7911

keyboard_arrow_down Info

Tiinalla on yli 20 vuoden kokemus työkykyjohtamisen kehittäjänä eri rooleissa. Hän on työskennellyt työterveydessä, eläkevakuutusyhtiössä, kuntoutuksessa, johdon konsulttina ja valmentajana. Työurallaan Tiina on toiminut sekä johto- ja esimiestehtävissä että kehittämisasiantuntijana. Hänen erityisosaamistaan on työterveysyhteistyön sisällön kehittäminen ja vaikuttava valmentaminen. Tiina on myös maailman vahvin työkykyasiantuntija.

Tiinan CV

Esko Piirainen

toimitusjohtaja, osakas

esko@kohoconsulting.fi
050 496 1181

keyboard_arrow_down Info

Esko on tehnyt töitä vakuutusalalla 30 vuotta ja hallitsee työuran elinkaareen liittyvät vakuutusasiat niin työnantajan kuin työntekijän näkökulmasta. Hänellä on vahva osaaminen työkykyriskien taloudellisista vaikutuksista, niiden ennustamisesta ja hallintaprosesseista. Esko on ollut usean yrityksen ohjausryhmässä kehittämässä työkykyjohtamisen kokonaisuutta ja ymmärtää työkykyriskien merkityksen liiketoiminnan näkökulmasta.

Eskon CV

Petra Aaltonen

työkykyjohtamisen asiantuntija

petra.aaltonen@kohoconsulting.fi
050 466 2142

keyboard_arrow_down Info

Petra on yli 20 vuoden kokemuksellaan moniosaaja työterveyden toimintakentällä. Hän on toiminut työurallaan kehittämis- ja palvelupäällikkönä, työkykyvalmentajana sekä työterveyshoitajana. Petralle on kertynyt vahva osaaminen toimivan työterveysyhteistyön rakentamisesta ja uudistamisesta sekä työkykyjohtamisen toimintamallien kehittämisestä.

PETRAN CV

Jukka-Pekka Annala

edistäjä, osakas

jp@kohoconsulting.fi
050 444 4455

keyboard_arrow_down Info

JP valmiina palvelukseen. Nuukuus ja johtamisen sparraaminen ovat hänellä verissä. JP on toiminut yhteensä yli 15 vuotta yrittäjänä ja toimitusjohtajana, joista viimeisin ”olympiadi” sveitsiläisen pörssiyhtiön Suomen maajohtajana. JP:llä on musta vyö intensiivisessä kuuntelussa, psykologin paperit ja hyviä kysymyksiä. Hallitustyöskentely, yrityksen omistajaohjaus ja työn turvallisuus innostavat ja kiinnostavat tätä entistä urheilijaa ja valmentajaa.

Jukka-Pekan CV

Susanna Ahola

koordinaattori, palvelujohtaja

susanna@kohoconsulting.fi
050 463 6137

keyboard_arrow_down Info

Susanna on omatoiminen ja järjestelmällinen toimisto-osaaja, jonka intohimona on toiminnan organisointi. Hän on työskennellyt lähes kymmenen vuotta terveyspalvelualalla niin asiakaspalvelussa kuin myös lähiesimiehenä ja johdon assistenttitehtävissä. Susanna nauttii uuden oppimisesta ja monipuolisista työtehtävistä, joissa yhdistyvät tarkat hallinnolliset ja luovat sisällöntuotannon tehtävät.

Susannan CV

Ella Marttila

koordinaattori

ella.marttila@kohoconsulting.fi
040 847 5391

keyboard_arrow_down Info

Vaikka työuraa ei ole vielä kovin kauaa takana, on Ellalle kertynyt monipuolista talousosaamista yrityksen taloushallinnosta ja tilintarkastuksen tehtävistä. Vahva kiinnostus henkilöstöhallintoa ja työkykyjohtamista kohtaan johdatti hänet kuitenkin uusien työtehtävien pariin osaksi Kohottajia. Ella toimii sijaisena koordinaattorin tehtävissä Susannan äitiysvapaan ajan.

CV
Kohon tarina