Meistä

Kohottajat – Työkykyjohtamisen laaja-alaiset asiantuntijat


 

KOHO Consulting on perustettu vuonna 2010 Anja Kohon toimesta: ydinliiketoimintana työterveyshuollon kilpailutus ja konsultointi. Tiina ja Esko aloittivat KOHOn yrittäjinä ja osakkaina loppuvuodesta 2019, jolloin yritys jatkoi toimintaansa osakeyhtiönä. Tällöin liiketoiminta laajeni käsittämään työkykyjohtamisen kehittämisen ja toiminta-alueena on koko Suomi.

Tällä hetkellä KOHOssa työskentelee 8 asiantuntijaa ja taustalla on tarvittaessa projektikohtaisesti koottava asiantuntijaverkosto mm. työterveyslääketieteen erityisosaajia ja valmentajia.

Vahva kokemus näkyy toiminnassamme näkemyksellisyytenä ja kykynä selkeyttää. Meitä yhdistää vahva toimeenpanokyky. Käytössämme on KOHOn kymmenen toimintavuoden aikana jalostetut työkalut ja tietotaito.

Kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä!

Tiina Kesti

JOHTAVA TYÖKYKYASIANTUNTIJA, OSAKAS

Lue lisää

Tiinalla on yli 20 vuoden kokemus työkykyjohtamisen kehittäjänä eri rooleissa. Hän on työskennellyt työterveydessä, eläkevakuutusyhtiössä, kuntoutuksessa, johdon konsulttina ja valmentajana. Työurallaan Tiina on toiminut sekä johto- ja esimiestehtävissä että kehittämisasiantuntijana. Hänen erityisosaamistaan on työterveysyhteistyön sisällön kehittäminen ja vaikuttava valmentaminen. Tiina on myös maailman vahvin työkykyasiantuntija.

Esko Piirainen

TOIMITUSJOHTAJA, OSAKAS

Lue lisää

Esko on tehnyt töitä vakuutusalalla 30 vuotta ja hallitsee työuran elinkaareen liittyvät vakuutusasiat niin työnantajan kuin työntekijän näkökulmasta. Hänellä on vahva osaaminen työkykyriskien taloudellisista vaikutuksista, niiden ennustamisesta ja hallintaprosesseista. Esko on ollut usean yrityksen ohjausryhmässä kehittämässä työkykyjohtamisen kokonaisuutta ja ymmärtää työkykyriskien merkityksen liiketoiminnan näkökulmasta.

Susanna Ahola

KOORDINAATTORI

Lue lisää

Susanna on tehokas ja järjestelmällinen toimisto-osaaja, jonka intohimona on toiminnan organisointi. Hän on työskennellyt lähes kymmenen vuotta terveyspalvelualalla niin asiakaspalvelussa kuin myös lähiesimiehenä ja johdon assistenttitehtävissä. Susanna nauttii monipuolisista koordinaattorin työtehtävistä, joissa saa oppia jatkuvasti uutta ja kehittää osaamistaan.

Suvi Honkanen

TYÖKYKYASIANTUNTIJA

Lue lisää

Suvi on työskennellyt esihenkilö- ja johtotehtävissä useammalla toimialalla yli 20 vuoden ajan. Suvi on toiminut sekä liiketoiminnasta ja asiakkuuksista vastaavana johtajana että suuryrityksen HR johtajana. Suvin vahvuus on strateginen kehittäminen ja kokonaisuuksien johtaminen. Hän ymmärtää kokonaisvaltaisesti työhyvinvoinnin johtamisen vaikutuksen työn tuottavuuteen, henkilöstötyytyväisyyteen, työnantajakuvaan ja sitä kautta yrityksen menestykseen. Suvi on myös käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen työsuojelun, työkykyjohtamisen ja työterveysyhteistyön kehittäjä.

Anu Vesaniemi

TYÖKYKYASIANTUNTIJA

Lue lisää

Anu on työskennellyt kymmenisen vuotta eri yrityksissä HR tehtävissä ja hänen vastuullaan on ollut mm. henkilöstön kehittämisen, työkyvyn tuen ja työterveysyhteistyön asioita. Aiemmin hän ehti kerryttää laajasti osaamista työterveyshoitajan tehtävistä lähes 20 vuoden ajan. Anulla on aina ollut työssään vahva ote kehittämiseen. HR tehtävissä hän on vastannut monista hankkeista ja projekteista yritysjohdon tukena. Hänellä on kokemusta mm. strategiatyöskentelystä, osaamisen kehittämisestä, esimiestyön tuesta, valmennusten suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Elina Kangas

TYÖKYKYASIANTUNTIJA

Lue lisää

Elinalla on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus terveydenhuollon alalta, erityisesti työterveyshuollon parista. Elina on toiminut yksityisellä lääkärikeskuspuolella yrittäjänä sekä erilaisissa johto-, esihenkilö- ja johtoryhmätehtävissä. Kokonaisuuksien nopea haltuunotto, erilaisten kehitysprojektien hallinta sekä ratkaisukeskeinen asenne ovat vahvuutena tälle iloiselle ja empaattiselle työhyvinvoinnin ja työelämän kehittäjälle. Elina on myös innokas opiskelija ja partiolaisena aina valmiina uusiin haasteisiin.

Minna Koponen-Tunnila

TYÖKYKYASIANTUNTIJA

Lue lisää

Minna on pitkänlinjan työterveyshuollon ammattilainen, jolla on laaja kokemus erilaisista kehittämisen ja johtamisen tehtävistä. Aikuisiällä aloitettu musiikin opiskelu sekä kestävyysurheilu heijastuvat hänen työasenteessaan korostaen sinnikkyyttä ja periksiantamattomuutta. Minna on omistautunut edistämään terveyttä, tukemaan organisaatioita ja hän on todellinen voimahahmo työterveyshuollon alalla.