Meistä

Kohottajat – Työkykyjohtamisen laaja-alaiset asiantuntijat


 

KOHO Consulting on perustettu vuonna 2010 Anja Kohon toimesta: ydinliiketoimintana työterveyshuollon kilpailutus ja konsultointi. Tiina ja Esko aloittivat KOHOn yrittäjinä ja osakkaina loppuvuodesta 2019, jolloin yritys jatkoi toimintaansa osakeyhtiönä. Tällöin liiketoiminta laajeni käsittämään työkykyjohtamisen kehittämisen ja toiminta-alueena on koko Suomi.

Tällä hetkellä KOHOssa työskentelee 4 asiantuntijaa ja taustalla on tarvittaessa projektikohtaisesti koottava asiantuntijaverkosto mm. työterveyslääketieteen erityisosaajia ja valmentajia.

Vahva kokemus näkyy toiminnassamme näkemyksellisyytenä ja kykynä selkeyttää. Meitä yhdistää vahva toimeenpanokyky. Käytössämme on KOHOn kymmenen toimintavuoden aikana jalostetut työkalut ja tietotaito.

Kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä!

Tiina Kesti

JOHTAVA TYÖKYKYASIANTUNTIJA, OSAKAS

Lue lisää

Tiinalla on yli 20 vuoden kokemus työkykyjohtamisen kehittäjänä eri rooleissa. Hän on työskennellyt työterveydessä, eläkevakuutusyhtiössä, kuntoutuksessa, johdon konsulttina ja valmentajana. Työurallaan Tiina on toiminut sekä johto- ja esimiestehtävissä että kehittämisasiantuntijana. Hänen erityisosaamistaan on työterveysyhteistyön sisällön kehittäminen ja vaikuttava valmentaminen. Tiina on myös maailman vahvin työkykyasiantuntija.

Esko Piirainen

TOIMITUSJOHTAJA, OSAKAS

Lue lisää

Esko on tehnyt töitä vakuutusalalla 30 vuotta ja hallitsee työuran elinkaareen liittyvät vakuutusasiat niin työnantajan kuin työntekijän näkökulmasta. Hänellä on vahva osaaminen työkykyriskien taloudellisista vaikutuksista, niiden ennustamisesta ja hallintaprosesseista. Esko on ollut usean yrityksen ohjausryhmässä kehittämässä työkykyjohtamisen kokonaisuutta ja ymmärtää työkykyriskien merkityksen liiketoiminnan näkökulmasta.

Jukka-Pekka Annala

EDISTÄJÄ, OSAKAS

Lue lisää

JP valmiina palvelukseen. Nuukuus ja johtamisen sparraaminen ovat hänellä verissä. JP on toiminut yhteensä yli 15 vuotta yrittäjänä ja toimitusjohtajana, joista viimeisin ”olympiadi” sveitsiläisen pörssiyhtiön Suomen maajohtajana. JP:llä on musta vyö intensiivisessä kuuntelussa, psykologin paperit ja hyviä kysymyksiä. Hallitustyöskentely, yrityksen omistajaohjaus ja työn turvallisuus innostavat ja kiinnostavat tätä entistä urheilijaa ja valmentajaa.

Susanna Ahola

KOORDINAATTORI

Lue lisää

Susanna on omatoiminen ja järjestelmällinen toimisto-osaaja, jonka intohimona on toiminnan organisointi. Hän on työskennellyt lähes kymmenen vuotta terveyspalvelualalla niin asiakaspalvelussa kuin myös lähiesimiehenä ja johdon assistenttitehtävissä. Susanna nauttii uuden oppimisesta ja monipuolisista työtehtävistä, joissa yhdistyvät tarkat hallinnolliset ja luovat sisällöntuotannon tehtävät.