KOHOn webinaari: Sairauskuluvakuutus työterveyttä täydentämään – onko järkee vai ei? 4.4.2024

maalis 5, 2024 | Työkykyjohtaminen, Vakuutukset, Webinaari

Yhä useampi organisaatio harkitsee vakavissaan vakuutusratkaisua tukemaan työntekijän sairaudenhoitoa ja nopeuttamaan työhön paluuta. Julkisen terveydenhuollon ongelmat sekä hoitoon ja operaatioihin pääsyn tuskastuttavat jonot herättävät huolta työpaikolla ja aiheuttavat sairauspoissaolojen pitkittymistä ja kustannuksia. Terveysvakuutus voi olla työnantajalle myös houkutteleva vetovoimatekijä ja kaikkia hyödyttävä henkilöstöetu osaajista kilpailtaessa. Monet työnantajat ovat kiinnostuneet erilaisista terveysvakuutuksista ja niiden lisäarvosta. Toisaalta arveluttaa, kannattaako vakuutuksiin investoida, vai onko parempi satsata työterveyshuoltoon?

Tähän työpaikkoja askarruttavaan teemaan vastaamme nyt ja kutsumme sinut webinaariin Sairauskuluvakuutus työterveyttä täydentämään – onko järkee vai ei?

Webinaarissa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin
– Missä tilanteissa vakuutusratkaisu on aidosti hyödyllinen ja missä taas siitä ei kannata maksaa?
– Millaisia työkykyä tukevia vakuutuksia on tarjolla ja miten voin vertailla niitä?
– Miten vakuutusratkaisun hyödyt optimoidaan ja mitä sudenkuoppia pitäisi osata välttää?
– Miten työterveys ja vakuutusratkaisu synkronoidaan? Miten näitä johdetaan?

Ilmoittaudu mukaan kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin 4.4.2024 klo 9-10 tästä linkistä

Webinaarin asiantuntijana on Sami Saarno, Senior Account Executive, Aon Finland Oy.

Sami työskentelee Aonilla henkilövakuuttamisratkaisujen asiantuntijana ja toimii suurten ja keskisuurten yritysasiakkaiden neuvonantajana henkilöstön vakuuttamiseen ja henkilöstöetuihin liittyvissä kysymyksissä. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus henkilövakuuttamisen ja työkyvyttömyysriskien hallinnan parista.

Aon on maailman johtava yritysjohtajien neuvonantaja vakuuttamisessa, riskienhallinnassa sekä henkilöstöetuuksissa. Aonin liiketoiminta on organisoitu maailmanlaajuiseksi verkostoksi, joka toimii 120 maassa, ja jossa työskentelee 50 000 asiantuntijaa. Aon tuottaa lisäarvoa asiakkailleen innovatiivisilla ja kustannustehokkailla riskienhallinnan ja henkilöstöetuuksien ratkaisuilla. Suomessa Aonin palveluksessa on noin 80 riskienhallinnan ja vakuuttamisen asiantuntijaa.

Aon on KOHO:n pitkäaikainen kumppani ja asiantuntija, kun kartoitamme ja kilpailutamme asiakasorganisaatioille vaikuttavia työkykyjohtamisen ratkaisuja, joihin kuuluu myös terveysvakuuttaminen.

Samia haastattelee Tiina Kesti ja Esko Piirainen KOHO Consulting Oy:stä.

Viimeisimmät artikkelit