Referenssit

ASIAKKAAMME SUOSITTELEVAT MEITÄ.


 

Lisäämme asiakkaidemme työkykyisiä päiviä monipuolisilla konsultointi- ja valmennuspalveluilla, joihin kuuluvat työterveyshuollon kilpailutus, nykyisen työterveysyhteistyön tehostaminen, työkykyjohtamisen kehittäminen sekä arkijohtamista ja työkykyä tukevat valmennukset.

Työskentelemme aina vaikuttavasti, käytännönläheisesti ja näkemyksellä asiakkaamme osaamista kasvattaen ja uutta näkökulmaa tuoden.

Jämsän kaupungilla on pitkät työkykyjohtamisen perinteet. Käytössä olevan jämsäläisen hyvän työn mallin kautta myös mittaristo on edistynyt. Kaiken pohjana on sujuva työarki, jossa jokaisella työntekijällä on selkeät tavoitteet ja tehtävät, ja resursseja on varattu riittävästi.

KOHO Consulting toteutti Jämsän kaupungille kolmiosaisen esihenkilövalmennuksen työkykyjohtamisen kehittämiseksi. Lue lisää hankkeesta ajankohtaista osiossa

“KOHO:n Tiina Kesti osasi lukea tilannetta hyvin ja hänen kanssaan oli helppo työskennellä. Tiinalla oli herätteleviä ajatuksia ja hyviä työkaluja keskustelun lisäämiseksi.”

– Jämsän kaupunki, Hannele Rahkonen, kehittämispäällikkö

Rovaniemen moottorikelkkatehdas, BRP Finland, valitsi KOHO Consultingin työkykyjohtamisen kumppanikseen. Tavoitteena oli kehittää henkilöstön hyvinvointia paneutumalla erityisesti esihenkilötyön ja tiimityöskentelyn kehittämiseen.

BRP Finland valitsi uuteen strategiaansa kaksi kehityssuunta, esihenkilöiden ja tiimien kehittämispolun, joiden toteuttamiseen saatiin merkittävää tukea KOHO Consultingin Tiina Kestiltä. Lue lisää hankkeesta ajankohtaista osiossa

“KOHO Consulting on meille luonteva ja luotettava kumppani, joka on tuonut paljon konkretiaa kehitystyöhömme, ja myös nostanut esille käytäntöjämme, joista kannattaa olla ylpeä.”

– BRP Finland Oy, Mari Kumpu Henkilöstöpäällikkö

Koskisen on yli satavuotias puunjalostuksen perheyritys, joka haluaa olla toimialansa paras työnantaja. Henkilöstön hyvinvoinnin varmistamiseksi työterveyshuolto kilpailutettiin yhteistyössä KOHO Consultingin kanssa. Yhteistyöhön Koskisen halusi kumppanin, jolla olisi riittävä asiantuntijuus ja kyky viedä vaativa prosessi läpi sovitulla aikataululla.

KOHO Consulting vakuutti koskislaiset käytännönläheisellä lähestymisellään ja selkeällä projektisuunnitelmalla siitä, miten kilpailutus kannattaisi toteuttaa ja aikatauluttaa. Itse kilpailutus oli lopulta tiivis rutistus, joka saatiin vietyä loppuun sovitussa aikataulussa. Lisää hankkeesta ajankohtaista osiossa.

“Työterveyshuollon kilpailutus ei ole sellainen prosessi, jonka voi täysin ulkoistaa. Konsulttien asiantuntemus on kriittistä, mutta samalla yrityksen itsensä tulee sitoutua prosessiin, jotta päästään parhaisiin tuloksiin.”

– Koskisen Oy, Minna Luomalahti, henkilöstöpäällikkö

Rakennusyhtiö Hartela kilpailutti työterveyshuollon kumppaninsa KOHO Consultingin avulla. Työkykyjohtamiseen erikoistuneiden ammattilaisten avulla haettiin vaikuttavuutta työterveyshuoltoon, jotta riskit pystytään ennakoimaan ajoissa ja henkilöstö pysyy työkykyisenä.  

Hartela lähti ensin kilpailuttamaan vakuutusmeklaria henkilövakuuttamisen kokonaisuuteen, johon liittyivät myös sairaskuluvakuutukset. Samalla haluttiin tehdä myös laadukas työterveyshuollon tarkastelu ja kilpailutus, joka oli edellisen kerran tehty vuonna 2013. Lue lisää hankkeesta ajankohtaista osiossa.

“KOHO:n ammattilaiset ovat helposti lähestyttäviä ja loistavia tyyppejä. Tarpeen tullen heiltä löytyy sopivaa napakkuutta ja kykyä argumentoida puolestamme, sillä he tietävät täysin, mitä työterveyshuollolta voi vaatia.

KOHO piti huolen siitä, että strategia jalkautuu osaksi toimintasuunnitelmaa. Toiminnan seuraaminen ja mittarointi oli paljon pidemmälle vietyä kuin mihin oma osaamisemme olisi riittänyt”  

– Hartela konserni, Samppa Mäki-Patola, henkilöstöjohtaja

Takeda toteutti työterveyshuollon kilpailutuksen yhdessä KOHO Consultingin asiantuntijoiden kanssa. Kilpailutuksen jälkeen KOHO oli Takedan tukena myös työterveyshuollon toimintasuunnitelman laatimisessa:

KOHOn prosessi, aikataulutus ja asiantuntijuus toimivat. Saimme tuoreita näkökantoja ja KOHOn asiantuntijat todella kaivoivat kaiken mahdollisen tiedon monesta näkökulmasta. Kiitos KOHOlle mahtavasta yhteistyöstä ja raikkaasta haastamisesta – emme usko, että olisimme yksin saaneet tämän maaliin näin hienosti!

– Takeda Oy, Anna Fogdell, HR Business Partner

Digitalla haluttiin kehittää työkykyjohtamista, mihin KOHO Consulting valikoitui kumppaniksi. Digitan työterveyspalvelut kilpailutettiin ja työterveysyhteistyö suunniteltiin uudelleen. Lisää hankkeesta ajankohtaista osiossa.

KOHOsta on ollut meille korvaamaton apu. Digitan tarpeet työterveyden yhteistyölle on nyt selkeästi määritelty ja ennen kaikkea on mietitty ja vastuutettu aidosti sekä työpaikan että työterveyshuollon toimenpiteet, joilla tavoitteisiin päästään. Kohottajat ymmärtävät liiketoiminnan tarpeet ja hallitsevat työterveyden läpikotaisin.

– Digita Oy, Taija Lehtola, henkilöstöjohtaja.

KOHO Consulting oli Novartin kumppani työterveyshuollon kilpailutuksessa. Kohottajien asiantuntemuksella Novart sai järkevöitettyä työterveyshuollon kokonaisuuden vastaamaan tarpeitaan – ja vielä kustannustehokkaasti

Olimme todella tyytyväisiä kilpailutusprosessiin. Kohottajien ammattitaito ja kyky ymmärtää meidän organisaatiomme tavoitteet oli erinomaista. Prosessin ansiosta saimme tehostettua työterveyspalveluitamme työkykyisyyttä paremmin tukevaksi ja mikä parasta, opimme myös samalla itse lisää työkykyjohtamisesta.

– Novart Oy, Annamaria Väli-Klemelä, henkilöstö- ja viestintäjohtaja

Kirkon palvelukeskus, Läsnäjohtaminen Kipassa -hanke, Sami Savilaakso, johtaja. 

KOHO Consulting toimi asiantuntijana Kirkon palvelukeskuksen työhyvinvointihankkeessa. Hankkeen tarve syntyi poikkeustilan aiheuttamasta nopeasta siirtymästä etätyöhön, mikä toi uusia vaatimuksia työn ja esimiesten osaamisen kehittämiseen. Lisää hankkeesta ajankohtaista osiossa.