22.5.2020 | Tiina Kesti | Yleinen

Tule Kohottajaksi!

KOHO Consulting Oy on konsultointi- ja valmennusyritys, joka auttaa organisaatioita lisäämään työkykyisiä päiviä. Tiedämme, miten työkykyä kannattaa johtaa niin, että se kohottaa yrityksen arvoa ja arvoja. Viritämme yrityksen johtamisen ketjun tukemaan työkykyä ja työn sujumista. Haastamme myös kumppanit: työterveyden, työeläkeyhtiön ja vakuuttajat tekemään vaikuttavammin töitä yrityksen menestymisen eteen.

Toimintamme kasvaessa haemme KOHO-tiimiimme KOORDINAATTORIA loppukesästä avattavaan Tampereen toimipisteeseemme.

Koordinaattorina, uutena kohottajana, pidät hallinnolliset asiat hyvässä järjestyksessä KOHO-valmentajiemme voidessa keskittyä konsultointi- ja valmennustyöhön. Tartut toimeen itsenäisellä ja ripeällä otteella, organisoit kalenterit, valmistelet valmennusmateriaalit, hoidat laskutuksen ja pidät tiedon järjestyksessä. Pidät asiakasrajapintatyöskentelystä, sillä tehtävä tulee pitämään säännöllistä yhteydenpitoa asiakkaisiin. Muun muassa asiakaskyselyjen toteutus ja asiakkaiden tervetulouttaminen kuuluvat tehtäviisi.

Tiedon käsittely, kokoaminen ja analysointi onnistuu sinulta sulavasti Excel-taidoillasi. Kiinnostuksesi uuteen teknologiaan luemme eduksesi. Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi samaan aikaan. Tehtävä ja tehtävänkuva on uusi ja muovautuu valitun henkilön vahvuuksien mukaisesti. Jos sinulla on osaamista esimerkiksi markkinoinnista, pääset sitä hyödyntämään tässä tehtävässä.

Tehtävässä on alkuun puolen vuoden määräaikaisuus ja työ alkaa elo-syyskuussa. Puolen vuoden työssäolon jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituisesti KOHO Consultingille.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähde hakuun mukaan jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 7.6.2020 mennessä, osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

PÄIVITETTY 1.8.2020: HAKU ON PÄÄTTYNYT JA TEHTÄVÄÄN ON VALITTU KTM SUSANNA AHOLA

Lisää aiheesta

Tule uudeksi Kohottajaksi!

Me KOHOssa haemme työkaveria: Osaavaa ja aikaansaavaa asiantuntijaa, joka toteuttaa asiakkaillemme työterveysyhteistyön uudistamista kilpailuttamalla tai tehostamalla nykyistä yhteistyötä! Kaipaamme kasvavaan tiimiimme sinua, joka: Tunnet työterveyshuollon toiminnan ja sisällön Työskentelet työterveyshuollon...

Lue lisää

KOHO Consultingille uusi osakas: Jukka-Pekka Annala esittäytyy

Uutta kohti! On ollut ihmeellinen alkuvuosi. Jäin tammikuussa pois töistä, jotta saisin enemmän aikaa perheen kanssa ja kaikelle sille, mikä on jäänyt työn, uran ja yrittämisen jalkoihin. Sain sattuman ja...

Lue lisää
Blogiarkisto