KOHO Consultingille uusi osakas: Jukka-Pekka Annala esittäytyy

touko 7, 2020 | Blogi, Yleinen

UUTTA KOHTI!

On ollut ihmeellinen alkuvuosi. Jäin tammikuussa pois töistä, jotta saisin enemmän aikaa perheen kanssa ja kaikelle sille, mikä on jäänyt työn, uran ja yrittämisen jalkoihin. Sain sattuman ja ratkaisun ajoituksen kautta parin kuukauden etumatkan kaikkiin muihin, jotka liittyivät hitaampaan elämäntapaan ja kotona askaroimiseen koronan jarruttaessa tahtia.

Halusin alun perin ottaa aikaa myös löytäkseeni sellaisen mission, joka vetää puoleensa ja jonka tekemisessä olisi haastetta. Jotakin hyödyllistä ja sellaista jota tekemällä olisi mahdollisuus olla avuksi muille. Plakkarissani oli kumminkin melko touhukas kvartaali: 25-vuotinen spurtti jääkiekkovalmentajan, rekrytoijan, psykologin, yrittäjän ja toimarin töitä. Kaipasin pohtimistaukoa senkin vuoksi, koska työhön heittäytyminen aiheuttaa minulle(kin) hetkittäin vauhtisokeutta ja nostaa verenpainetta.

PALUU PERUSASIOIDEN ÄÄRELLE

Virus on tehnyt pahaa jälkeä. Se on sekoittanut monet suunnitelmat ja talouden sekä vienyt useilta terveyden, osalta hengen.

Pakottava olosuhde, hallituksen määräämä poikkeustila, suljetut rajat, terveyttä uhkaava näkymätön tekijä ”jossain siellä” – Kaikki tuo uhka, muistutus kuolevaisuudestamme on ohjannut huomion perusasioihin ja siihen mikä on elämässä tärkeää.

Vapaus tuntuu selkeimmin vasta sitten kun se on otettu pois. Mikä sitten on tärkeää ja olennaista? Työ, ihmiset, perhe, terveys. Edelleen ja kuten ennenkin.

Tarkemmin: niiden yhdistelmä ja niiden katalysoiva suhde toisiinsa. Toivon palaavani työelämään, jossa saa olla yhteydessä ihmisiin, antaa työkavereille syöttöjä, ratkoa asiakkaiden tilanteita, tuoda selkeyttä ja lisätä terveitä pitkospuita omille ja ihmisten poluille. Toivon tilaisuutta jakaa kokemuksiani ja olla mukana yhdessä oivaltamassa uutta. Oppimassa, etten tällaiseksi jää.

MIKSI LÄHDEN INNOLLA KOHO CONSULTING -KAKSIKON MATKAAN?

Paristakin syystä. Matala verenpaine ja kotityöt. Ei sentään. Esko ja Tiina – yrityksen perustaneet kohottajat ovat intohimoisia ammattilaisia ja tähtäävät korkealle. Matkasta tulee arvoisensa.

Toisena houkuttimena näen toiminnan intensiivisen vaikuttavuuden. KOHO Consulting Oy:n palvelukokonaisuus on laaja, mutta selkeästi käytäntöön vaikuttava ja implementointiin osallistuva. Vaikka on kyse yrityksen kannalta isoista asioista: säilyminen, työterveys, työkykyjohtaminen, ne koskettavat myös kaikkia yksilöitä.

Esimerkki: Mieti ajankohtaista virusta tai huonoa johtamista suhteessa itseesi. Edellinen saa
sinut eristyneeksi, varovaiseksi, stressaantuneeksi – ja jälkimmäinen, aivan samoin. Uskon että suomalaisessa työelämässä on vielä tehtävää ja tilaus tolkulliselle toimijalle, jolla on hyvä sydän ja halu auttaa yrityksiä ja ihmisiä, joista yritykset on tehty.

ERÄÄNLAINEN JA ERILAINEN PALUU TYÖELÄMÄÄN

Meillä on kaikilla eräänlainen ja erilainen paluu työelämään. Osalla lomautuksen jälkeinen, osalla etätyöhön pysyvästi jäämistä, joku lähtee uudelleen työmatkoille – pyörällä, hoitotyössä olevat toivovat ehkä tahdin hidastuvan ja apukäsiä urakkaansa. Monenlaista ja varmasti erilaista kuin vuosi sitten kesällä.

Aloitan tänään KOHO Consulting Oy:ssä yrittäjänä ja valmentajana. Meinaan olla myös ”työelämän handyman!” Jos yrityksessäsi tarvitaan vetoapua parempaan huomiseen, ota yhteyttä ja aletaan. Olemme arvojen ja yrityksen arvon kohottajia!

Toivon meille kaikille lisää – ja paljon työkykyisiä päiviä!

 

JP Annala

p. 050 444 4455

Viimeisimmät artikkelit